Webdesign

Websites maken die er mooi uit zien en goed scoren in zoekmachines, dat is ons doel.

Webdesign op maat voor uw bedrijf of instelling, dat is waar Primetech Webdesign zich mee bezig houd.

Een website is tegenwoordig het digitale visitekaartje van uw bedrijf. Het Internet biedt u de mogelijkheid om uw bedrijf te presenteren en uw doelgroep te bereiken. Primetech wil dit op zo’n wijze realiseren dat u uw bezoekers de juiste informatie krijgen en overgaan tot actie.

Wat kan u van ons verwachten als het gaat om Webdesign

Op het gebied van webdesign heeft Primetech uitgebreide mogelijkheden in huis.  Wij zorgen ervoor dat de vormgeving en structuur van uw website goed aansluit op de huisstijl van uw onderneming, waardoor de herkenning bij de doelgroep wordt vergroot. Naast het ontwikkelen van websites kunnen wij ook domeinnamen voor u registreren en bieden wij u de mogelijkheid het onderhoud van uw website door ons te laten verzorgen.

Steeds meer ontwikkelen wij websites in een CMS omgeving. Wat u instaat stelt om uw website zelf te onderhouden en te beheren. Wilt u een website met content management systeem (CMS).

Vraag dan een vrijblijvende offerte aan of neem contact met ons op.

Vele bedrijven in diverse regio’s gingen u al voor. Zo heeft Primetech webdesign klanten in Friesland, Groningen, Drenthe, Twente,¬†Overijssel, Gelderland, Flevoland, Noord-Holland, Zuid-Holland, Limburg, Brabant en Zeeland, dus door heel Nederland, maar ook buiten Nederland.