Is uw website al veilig genoeg? Bij Primetech zit u goed!

Beveiliging van websites wordt steeds belangrijker. Want niemand zit erop te wachten dat cybercriminelen met inloggegevens en betaalgegevens aan de haal gaan.

Heeft u bijvoorbeeld een webshop of een andere site waar bezoekers om gegevens worden gevraagd, dan is het verstandig om zo snel mogelijk een SSL certificaat aan te vragen. Bezoekers kijken zelf ook steeds kritischer of een site wel betrouwbaar is dus goede beveiliging heeft direct gevolgen voor uw online succes. Ook qua vindbaarheid want veilige websites scoren bij Google iets hoger!

Wat is nu eigenlijk een SSL-certificaat?

Met een SSL-certificaat worden de gegevens van een website versleuteld waardoor deze beter zijn beveiligd tegen cybercriminaliteit. De site wordt aangeduid met “https” – met de s voor secure. Vooral inloggegevens en betaalgegevens van bepaalde sites, zoals webshops, moeten goed worden beschermd zodat ze niet door cybercriminelen kunnen worden onderschept en misbruikt.

Gebruikers van Mozilla Firefox en Google Chrome (vanaf v. 56) worden voortaan gewaarschuwd wanneer ze een onveilige website bezoeken die niet is beveligd met een SSL-certificaat. Wellicht zullen andere browsers in de nabije toekomst dit voorbeeld volgen.

Primetech Media staat hier volkomen achter en het goede nieuws voor u is: wij gaan binnenkort alle websites die bij ons in beheer zijn met SSL beveiligen!