Zo tegen het eind van het jaar 2017 wilt u uw klanten, relaties en medewerkers op een persoonlijke manier bedanken voor hun inzet en vertrouwen en hen goede feestdagen en een gelukkig nieuw jaar toewensen. Een mooie, unieke kerstkaart waaraan is af te zien dat er over is nagedacht en er zorg aan is besteed maakt altijd een positieve indruk. En het is ook nog eens een goede gelegenheid om nog even reclame te maken voor uw bedrijf!

Primetech denkt graag met u mee over het design en zorgt dat uw kaarten op tijd worden gedrukt en afgeleverd. Een zakelijke kaart geheel in uw huisstijl met uw bedrijfslogo erop, eventueel een zelf aangedragen foto van bijvoorbeeld uw pand, uw team of een mooi project – wij maken er een mooie kerstkaart van die uniek is en die uitstraalt wat u wilt. En wilt u er een leuk presentje bij geven – denk eens aan kerstballen met uw bedrijfslogo er op!

Wilt u bij de afsluiting van dit jaar of tijdens de Nieuwjaarsborrel een relatiegeschenk weggeven dan kan dat natuurlijk ook. We hebben verschillende leuke dingen – denk aan een kalender met uw bedrijfslogo , glazen, mokken, petjes, mutsen en paraplu’s. Ook kunnen we iets bijzonders voor u op maat creëren.

Als u vandaag of morgen nog bestelt dan zorgen wij dat u ze op tijd in huis heeft.

kerstkaarten-nodig-bestel-ze-nu-nog3kerstkaarten-nodig-bestel-ze-nu-nog2